Det er mange måter man kan spare penger på og én av dem er såvisst maten vår. Siden vi er et nettsted som har fokus på fiske skal vi derfor gi deg et aldri så lite tips som du kan spare godt med penger på og som vil gi deg mye god mat i fryseren.

Det vi snakker om er nå i disse tider og løpe ned til kaien og sikre deg litt av den deilige skreien som kommer inn fra de nordlige havområdene. Kjøp deg 4-5 kasser med stortorsk som du tar med deg hjem og når dette er er buksert inn i garasjen er det bare å sette igang. Husk å få fisken levert ferdig sløyd slik at den jobben du behøver å gjøre kun er å foreta filetskjæring eller å klargjøre fisken for henging.

Fisk som dette får du kjøpt for rundt 20 kroner kiloen, og naturligvis vil noe av dette gå bort til avfall, men uansett hvordan du vrir og vender på det så vil du spare betydelige beløp på dette. Husk på at du fort kan måtte betale 80 kroner kiloen for ferdig torskefilet og da er regnestykket i utganspunktet nokså enkelt å forholde seg til.

Hvis man er en liten gjeng som gjør dette sammen vil det være ekstra morsomt ettersom man da får en sosial happening ut av dette. Og har du muligheten til å videreforedle fisken, f.eks. lage boknafisk eller tørrfisk av den, så vil du spare enda mer penger Ved å kjøpe slike produkter er det ingen tvil om at man vil måtte betale ekstremt mye høyere priser, og vi vet alle hva det koster å kjøpe tørrfisk i butikken – det er en kostnad som er forholdsvis høy. En fem-seks fisker til tørk vil gi deg mange gode middager, så her gjelder det enkelt og greit bare å benytte seg av muligheten. Vi har et helt matfat liggende utenfor kysten og ved å gjøre litt av jobben selv er det ingen tvil om at du kan spare massevis – og ende opp med god og billig mat.